ÇOÇA Sohbetleri’nde konuğumuz Dr. Öğr. Üyesi Sibel Halfon

By 28 Eylül 2021 No Comments

ÇOÇA Sohbetleri’nde konuğumuz İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Sibel Halfon. Kendisiyle psikodinamik oyun terapisi alanında çalışmaya nasıl başladığını, güncel çalışmalarını, psikoloji açısından çocukların haklarının hayata geçmesi için yapılabileceklere odaklanan keyifli bir sohbet gerçekleştireceğiz.

5 Ekim Salı günü saat 16.00’da Bilgi Çocuk Çalışmaları Birimi Youtube Kanalı üzerinden yayınımızı izleyebilirsiniz.

Canlı yayın linki: https://youtu.be/Kmcmj7XC61g

Etkinliği takviminize eklemeyi unutmayın.

Sibel Halfon kimdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji uzmanlık alanında öğretim üyesi olarak görev yapmakta ve aynı zamanda Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Çocuk-Ergen Programı Alt Dal direktörlüğünü yürütmektedir. Araştırmalarında çocuklarla uygulanan psikodinamik yönelimli oyun terapisinin etkili unsurlarını araştırmakta ve bilime dayalı terapi modelleri geliştirilebilmesi için çalışmaktadır.