ÇOÇA Sohbetleri’nin ilk konuğu Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci

By 14 Temmuz 2021Temmuz 26th, 2021No Comments

ÇOÇA Sohbetleri’nde Temmuz ayı konuğumuz İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci. Kendisiyle çocuk alanında çalışmaya nasıl başladığına, güncel çalışmalarına, siyaset bilimi açısından çocukların haklarının hayata geçmesi ve iyi olma hallerinin desteklenmesi için yapılabileceklere odaklanan keyifli bir sohbet gerçekleştireceğiz. Konuya dair merak ettiğiniz soruları yayın sırasında konuğumuza ileteceğiz.

27 Temmuz Salı salı akşamı 17.00-17.30 saatleri arasında BİLGİ Çocuk Çalışmaları Birimi Youtube kanalımızdan programımızı izleyebilirsiniz.

Etkinliği takviminize eklemeyi unutmayın.

Canlı yayın linki: https://youtu.be/8KApdtZf9kI

Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci kimdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci’yi konuk ediyoruz. Kendisi aynı zamanda Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü. Uzun yıllardır çocuğun iyi olma hali alanında araştırmalar ve yayınlar yapan Pınar Hoca, mevsimlik tarımda ve kentte çocuk işçiliğinin önlenmesi başta olmak üzere tüm çocukların haklarına erişimi konusunda çalışmalar yürütüyor.