ÇOÇA Sohbetleri

3. Bölüm – Dr. Öğr. Üyesi Sibel Halfon

By 13 Ekim 2021Ekim 15th, 2021No Comments

ÇOÇA Sohbetleri’nde bu ay konuğumuz İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Sibel Halfon. Kendisiyle psikodinamik oyun terapisi alanında çalışmaya nasıl başladığını, güncel çalışmalarını, psikoloji açısından çocukların haklarının hayata geçmesi için yapılabileceklere odaklanan keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Sibel Halfon kimdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji uzmanlık alanında öğretim üyesi olarak görev yapmakta ve aynı zamanda Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Çocuk – Ergen Programı Alt Dal direktörlüğünü yürütmektedir. Araştırmalarında çocuklarla uygulanan psikodinamik yönelimli oyun terapisinin etkili unsurlarını araştırmakta ve bilime dayalı terapi modelleri geliştirilebilmesi için çalışmaktadır.