I. Uluslararası Bursa Çocuk Hakları Film Festivali’nde Okulum Geleceğim Belgeseli Gösterimi

I. Uluslararası Bursa Çocuk Hakları Film Festivali’nde
Okulum Gelece
ğim Belgeseli Gösterimi

ÇOÇA, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve ING Bank Ortaklığıyla 2009-2010 Eğitim öğretim yılında yürütülen projede, ÇOÇA projenin pilot uygulamasının yürütüldüğü 5 ilde (Düzce, Edirne, İstanbul, Malatya, Tokat) 5 ilköğretim okulunda “okul ve okula devamın önemi” üzerine resim atölyeleri gerçekleştirdi. Toplam 100 çocuğun katıldığı atölye çalışmalarından elde edilen görüntüler ve atölye sırasında çocuklarla yapılan röportajlarla, okula devam konulu belgesel ve sosyal reklam hazırlandı. Belgesel, Bursa Valiliği ve Unicef Türkiye Milli Komitesi işbirliğinde, 17-20 Kasım 2011 tarihleri arasında arasında gerçekleşen 1. Uluslararası Bursa Çocuk Hakları Film Festivali’nde gösterildi.